2014. február 24.

HETFOTOL HETFOIG

Kezeinek cselekedetei huseg es igazsag,minden O vegzese tokeletes
Megingathatatlanok orokke es mindvegig,hivsegbol es egyenessegbol szarmazottak

Milyen csodalatos szavak ezek, mennyire ellehet merulni bennuk,ratamaszkodni,batorsagot meriteni belole,ha egy ilyen mennyei Atyank van ketelkedhetem-e egy pillanatig is abban , hogy O bevaltja igereteit?
Kedves NEVTELEN,mit is valaszolhatnek kerdesedre?Mint, hogy bizom Istenben,hogy O nem hagyta figyelmen kivul eveken at folytatott imadsagom, konnyeim sokasagat, s teljesen ra hagyatkozom, mert O ismerte ferjem idejet s a baleset elotti esten volt egy imakozossegunk, ahol reszt kivant venni, meg amugy is jelen volt istentiszteleteinken(nem mintha ez elegendo lett volna,talan meg az sem , hogy megtalaltuk naplojat ahol Imai vannak lejegyezve) ,viszont en bizom Mennyei Atyankban , hogy adott szamara is egy kegyelmi pillanatot.Minden bizodalmam Istenben van, s ebben a bizalomban elem hatralevo napjaim, szolgalva szeretteim ,erom szerint, s varva a viszontlatas pillanatat.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

igy ezzel a tudattal .gondolom egy kicsit elviselhetobb a fajdalom .mert remenykedunk a viszontlatas draga oromere .koszonom azt a sok biztatast amit ugy kapok itt .nekem nincs blogom de nagyon megszerettelek az irasaidon keresztul .az ur aldjon .

iri írta...

Koszonom , kedves,szamomra is biztatoak szavaid,batorit!

Gogyan Eva írta...

Mar kezdtem agodni,hogy mert nem jelenkezel kedves baratnom,mert mar varom jelentkezeseidet hetfon es szerdan.Most mar ujra megnyugodva olvaslak orommel.
"NE FELJ CSAK HIGYJ"-Higyj es szamolj Jezus gyozelmevel,igereteivel.Ezt a gyozelmet magasztald naponta eleted lehetetlensegei kozott,es Isten orszagaban kapott megbizatasaidban,s majd meglatod az O gyozelmet es Isten dicsoseget itt es odafenn.A hit szemeinek Isten mindig megmutatja magat.