2013. december 20.

MEGDOBBENVE TAPASZTALTAM MA REGGEL

Egy ujabb valosagot,igy szoktam kezdeni imaimat,Halat adok Uram........es most halat kell adjak, hogy mar nincs , hogy elment,hogy egyedul vagyok!!!!!
    OH URAM TANITS UJBOL HALAKAT ADNI!!!!!

16 megjegyzés:

márta írta...

Veled együtt sírok...

OLGA írta...

Eggyutt erzek veled Iri talan en erzem atlegjobban a fajdalmadat es az Ur ... nem konnyu halat adni csak gyakorolni kell minden nap es egyre jobban fog menni mindkettonknek hiszem Vigasztalast es sok erott kivanok neked muszaly erosnek lenned a csalad miatt is !

Györgyi írta...

Sokszor gondoltam rád az elmúlt napokban,további napokhoz is sok erőt kívánok.
Szeretettel imádkozom értetek.
Györgyi

Anna Isten oltalmában írta...

Egy szeretetteljes ölelést küldök.Az Úr ott van a magányodban és átadja neked.Ezt kérem TŐLE !
Annuska

Borzási A. Kriszta írta...

én is...

Gogyan Eva írta...

Edes Iri nem tudom mi tortent eletedben csak egy -egy halvany foszlany ert el ertelmemig,szeretnek veled beszelni telefonon ha lehet

kissilferfinoona írta...

Nagyon sokat gondolok rád Iri drága, és imádkozom érted,minden nap ad erőt az Úr, amennyire szükségünk van,én itt vagyok a férjemmel egy szobában,de nem nagyon tudok vele értekezni,már majdnem hat éve, de nagyon sokszor megvigasztal és erőt az én Mennyei Atyám,téged sem fog elhagyni!

Hilda írta...

Drága Iri , sokat gondolok rád ...

iri írta...

Eva draga elhunyt a ferjem.Most eppen nem vagyok otthon, mikor erre kepes leszek adok egy szamot!

Gogyan Eva írta...

Kedves Baratnom fogadd oszinte reszvetem.A Szentlelek Isten vigasztalja meg banatos szivedet.Szivem oszinte melegevel olellek at, es az ima karjan hordozlak kedves, gyerekeiddel egyutt.

marika írta...

Veled sírok...ölellek szeretettel

Kiss Judit írta...

Vigasztaljon az Úr kedves Iri.

Névtelen írta...

draga

Csillagos írta...

Drága Iri... Imádkozom érted. Most nem írok bölcsességeket, csak veled sírok gondolatban. Szeretettel kérem Rád Isten átölelő kegyelmét...

Névtelen írta...

draga testverno .kivanom az ur bekejet es vigasztalasat .nagyon szeretem az irasaidat ismeretlenul is a szivembe zartalak .nekem nincs blogom csak ugy talaltamrad .

sedith írta...

Drága Iri, én csak most olvasom a szörnyű hírt! :O :( Csendes nyugodalmat kívánok neki, neked pedig vígasztalást! Emléke legyen áldott!