2013. december 31.

DRAGA EVA BARATNOM

EZEN A SZAMOMRA SZOMORU SZILVESZTERI ESTEN AZ UR RAJTAD KERESZTUL  VIGASZTALT S ORVENDEZTETETT.
HOZZAKIALLTOTTAM S KERDESEKET TETTEM FEL S IME A VALASZ:

Az Úr, a te Istened közötted van; erős ő, megtart; örül te rajtad örömmel, hallgat az ő szerelmében, énekléssel örvendez néked. Szofonias 3:17

4 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Szivembol orulok,hogy az Ur vigasztalo kegyelmet kiarasztota rad(rank).Jo tudnunk azt,hogy;kegyelmes Istenunk oltalmaban elhetjuk eletunk hatralevo idejet es majd egykoron a menyei dicsosegben dicserhetjuk draga Megvaltonkat az elorement szereteinkel egyutt.

VRJúlia írta...

Boldog új évet Isten áldásával!

Névtelen írta...

draga testvernom .most latszik hogy a hited igazi .mindig is csodaltalak es tanultam tolled .aldjon meg az ur tovabbra .sok sok erot .egy ismeretlen aki olvassa ablogodat de erzem hogy lelki testverek vagyunk .nekem nincs blogom csak ugy talaltam rad.

iri írta...

Kedves Ismeretlen*Ismert az Urban*
ha hasznos lehettem szamodra, szenvedesem, nem hiabavalo, s konnyebb elhordozni, s foleg , hogy ferjem halala mar 2 lelket arra kesztet , hogy keresse az Igazsagot, akkor az ove sem hiabavalo,en nem tudom csak ezt is aztis atadni Istennek , hogy szolgalja nevenek dicsoseget mert ez lesz az en jovobeli oromom.Koszonom, hogy bejarsz hozzam,az Ur aldjon es kivanok aldott Uj Evet!