2013. május 9.

EZ LESZ AZ EZREDIK BEJEGYZES

Bizony nem keves ido telt el miota utoljara irtam. Olyan szorosra van beosztva az idom,hogy nehezen talalok hezagokat irasra.Miota ide jottunk mind a prioritasokat vegezzuk s megis sok van belole.
Bevallom oszinten nehany napja annyira lemerultem ,hogy azt mondtam feladom.Mar nem birja a szervezetem.De aztan elolrol kezdtem ujra,igaz a munkaado meggyozo beszedere is.Szoval az ugy van , hogy szamomra nincs nagy fizikai munka eloirva,de sok a rohangalas is ,felugyelni mindarra ami a felelossegemhez tartozik,s ugy volt ,hogy felmondott a szakacsno es egy 30 szemelyes csoportnak uj szakacsno jott s mellette kellett legyek beavatni mindenbe,(nem mintha en nagyon beavatott lennek,mert sok mindent egyutt fedeztunk fel) na meg segitettem a fozesben, s estere teljesen kimerultem, egyszoval" elmerultem".S azt mondtam:kesz teszem a pontot ,de csak vesszo lett belole.Hogy meddig,csakis az Ur tudja.Szoval szeretem amit teszek ,de neha feladja a szolgalatot a kulonfele mukodokepessegem.Mert mar nem mukodik ugy,hat ti hatvanasok csak tudjatok.Dehat az Ur ujabb es ujabb kihivasok ele allit, s el kell fogadnom.Uj helyzet,uj emberek,neha egeszen furcsak.Meg is kerlek , hogy imadkozzatok egyik itteni 14 eves fiuert mert annyira sertett a szive ,hogy leginkabb csak tamadasokra kepes.Nagyon nehezere esik elfogadni a felette levo tekintelyt.Nehezen kezelheto.Meg Krisztiert aki mar 20 eves de hianyzik a felelossegerzete.Neha ugy erzem magam mint abbol a muzikalbol Audrey Hepburn (My fair Lady)  ,mert ki is jelentette egyikuk ,meglassuk meddig birjak ki velunk.Hat kettot mar baratomma tettem ,meg a kell a 14 eves megszeliditese,s ehhez kell sok imadsag.
Szoval kedveseim egy nagyon szep, csendes helyen vagyok ,de meg nem csendesedtem el, kiveve a reggeli csendessegem az Urral, s ezt elmondhatom , hogy sokat melyult,mert meg talan sehol sem volt szuksegem,hogy az Ur tamogasson a tamadasokkalszemben( irigyseg,gyanusitgatasok,felreertesek,hazugsagok,meg mas emberi rosszasagokkal szemben) De az Ur mellettem s minden nap ujabb es ujabb igekkel taplal,s gyakran szebesultem reggel olyan igevel ami megvedett a tamadasoktol.Most nehogy azt gondoljatok ,hogy nagyon ellenseges kornyezetben vagyok, de tortentek olyan dolgok mik ellen csakis az Igevel tudtam a bekessegem megorizni.Tudjatok ahogy Nehemias is mondta Tobiasnak s tarsainak" Nem tortent semmiolyan mit mondasz,hanem csaka te szivedben gondoltad ki"

Kozben otthon a kertem egydul is fejlodik!

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hat kedevs Iri a vegere en is folkellet tegyem a szemuvegemet, pedig csak negyvenes, na de orulok a sok sok bejegyzesednek, es foleg a vesszonek amit a pont helyett tettel, mert van folytatasa. Kitartast! Imadkozok erted!
Szeretettel JH

Bóbita írta...

Kérlek, kedves Iri, állj ott a vártán kitartóan! Neked küldetésed van ott. Fel kell mutatnod az UR-at tisztán, erősen és igazságban! Kapaszkodj belé két kézzel!
Imádkozom én is értetek!

iri írta...

Kedves Bobita , nem tudom ki van e nev mogott de hogy nagyon jolestek szavaid es batorit azt tudom es koszonom!Eppen ma gondolkodtam a zon, hogy beszeljek ferjemmel, hogy szilarditsuk meg elhatarozasunk, hogy kitartunk itt mig az Ur itt akar latni bennunket.Koszonom , megegyszer!Es az imat is !Erzem a tamogatas szukseget!Az Ur aldjon!

Sári mama írta...

Csatlakozom az érted, értetek imádkozókhoz. Adja neked az Úr az Ő erejét, hogy legyőzhesd szeretettel a megpróbáltatásokat Isten dicsőségére. Szeretettel és imával: Sári mama

iri írta...

Koszonom,jolesik!