2012. május 28.

HETFOTOL HETFOIG

Ezen a heten folytattam Ezsdras konyvenek kiaknazasat, s ujbol batoritott, tanitott ,tanaccsal latott el.

Nagy segitseg szamomra a megprobaltatasban miben eppen vagyunk ezek az Igek:

 Ekkor bőjtöt hirdeték ott az Aháva folyóvíz mellett, hogy megaláznók magunkat a mi Istenünk előtt, hogy kérnénk tőle szerencsés utat magunknak, családainknak és minden marháinknak. 
  22. Mert szégyeltem vala a királytól kérni sereget és lovagokat oltalmunkra a mi ellenségeink ellen ez útban, mert ezt mondtuk volt a királynak, mondván: A mi Istenünk kegyelme van mindazokon, a kik őt keresik, az ő javukra, Ezsdras 8:21-22

Hat nem csodas  ez az igeret!?

Viszont tartozom egy vallomassal is.Nagyon nehez szamomra a bojtoles.Ezert arra kerlek benneteket tamogassatok imaban.Mert tovabb igy szol az Ige:

 23. És bőjtölénk és a mi Istenünkhöz könyörgénk annakokáért, és meghallgatott minket.

3 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Egyut erzek veled kedves es imaban hordozlak Menyei Atyank elott.

"Sokszor elcsuggedek,
Mert nem fordulok hozzad,
Pedig rokton letehetnem a bajom,
Azt mi nekem faj.
Koszonom kegyelmedet,hogy hozzad johetek,
Mert te vagy az Elet,te vagy a Szeretet!

iri írta...

Koszonom Eva!

Marietta írta...

Kedves Iri! Köszönöm az igei gondolatokat!

Ha keresztény vagy...

Ha keresztény vagy... nem lehetsz fáradt, hiszen ha bíznál erőt kapnál.
Ha keresztény vagy... nem borulhatsz ki, nem kiabálhatsz és főként nem mondhatod el a véleményed a másiknak, mert akkor nem vagy elég alázatos.
Ha keresztény vagy... nem sírhatsz, nem lehetsz levert, sem erőtlen.
Ha keresztény vagy... nem csalódhatsz a szerelemben, mert az azt jelentené, hogy nem figyeltél az Úrra, hanem csak a magad feje után mentél.
Ha keresztény vagy... nem mondhatod, hogy nincs ünnepi hangulatod, hiszen ez nem hangulat kérdése, egy keresztyén léleknek egyébként sincs joga a hangulatingadozásokhoz, a valódi hittel rendelkező ember teljesen uralja az érzéseit.
Hogy ez mit jelent? Nem mondhatsz nemet egyetlen szolgálatra sem! Ó, hogy két-három szolgálat éppen egy időre esik? Hát, ha lenne hited, akkor ez sem okozhatna gondot! Nem foglalkozhatsz a családoddal a szolgálatok ellenében. De természetesen legyen példamutató a családi életed, és persze boldog, kiegyensúlyozott!
Ha ezen múlik, akkor nem akarok keresztény lenni, csak oda akarok bújni az Úr Jézus lábaihoz sírva és csak mesélni, mesélni, mesélni mindarról, ami miatt nem lehetek jó követője. Meg akarom köszönni az értem hozott áldozatát, a vérét, a szeretetét... És kérni akarom csak, hogy fogadja el egy nem keresztény rongy életét!

Forrás: Magyar család
(Igefórum oldalán akadtam rá!)