2011. június 18.

MILYEN TERMESZETESEN TUDUNK VENNI NEHA DOLGOKAT

Ma reggel dobbentem ra erre, mikor kiulve a padra az udvaron, s elvonult elottem a sok szep virag, zold, az eg olyan melykeken ragyogott ram, s ekkor tudatosult bennem, hogy micsoda kegyelem, hogy megegyszer ranyilott a szemem minderre.Ajandek Istentol,hogy ujbol orvendhetek mindennek.
  Konnyes szemmel adtam halat Uramnak ezert a kegyelemert s talan eloszor eletemben tudatosult bennem, hogy meg akkor is ha az Urral lenni jo, s pihenes minden faradsagbol, szenvedesbol, fajdalmakbol,nagy kegyelem  minden ujabb nap szamunkra.Mert Istentol van.Minden velejaroval.Meg orvendhetunk, meg szolgalhatunk,meg masok javara, oromere lehetunk.Meg formalodhatunk.Mert ez a hivatasunk:

növekedjetek a kegyelemben és a mi Urunknak és megtartó Jézus Krisztusunknak ismeretében. Néki legyen dicsőség, mind most, mind örökkön-örökké. Ámen.


              ALDOTT  VASARNAPOT!

3 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Igen ez a valosag kedves Iri,mert Isten kegyelme hordoz minden nap,amert nagyon halas vagyok en is.

Éva írta...

Kedves Iri!
Én is azt tanulgatom, hogy rá tudjak csodálkozni mindennek, örülni tudjak kis dolgoknak is, ne vegyem evidensnek mindazt, ami körül vesz.

Névtelen írta...

Kedves Iri!
En is annyi mindent maskent latok es ertekelek. Sok csodalatos dolog vesz korul bennunket, amit a mi jo Atyank olyan szepen es bolcsen alkotott, amit eddig nagyon termeszetesnek talaltam. Meg ebbe a heyzetbe amibe most vagyok, ebbe is , latom, hogy a tenyeren hordoz.
Halas vagyok, ha eltudok menni imahazba, vagy bevasarolni, vagy ritkan egy beteget meglatogatni. Szep hetet neked...Kiss B.I.